Maahanmuuttaja-asiakkaan palvelussa on kotoutumislain mukaan huolehdittava siitä, että asiakas ymmärtää häntä koskevat asiat. Kotoutumislain mukaan viranomaisen on tarvittaessa huolehdittava tulkkaamisesta tai kääntämisestä (5 §). Kotoutumislainsäädäntö takaa, että valtio korvaa kunnille pakolaisten vastaanoton piiriin kuuluvien henkilöiden (2 § 2 ja 3 mom.) tulkki- ja käännöspalveluista aiheutuvat kustannukset. Muilla perusteilla maahan muuttaneiden tulkkauskustannuksista vastaavat asiakaspalvelutilanteessa kutsuvat viranomaiset eli maahanmuuttaja-asiakkaiden asuinkunnat sekä TE-toimistot.


Tarjoamme tulkkauspalveluita yli 40 kielellä. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat konsekutiivitulkkaus, oikeustulkkaus, asioimistulkkaus, puhelintulkkaus, konferenssitulkkaus, simultaanitulkkaus ja videotulkkaus. Tällä hetkellä meillä on 250 ammattitaitoista ja kokenutta tulkkia. Toimimme koko Suomessa ja päivystämme ympäri vuorokauden. Tarjoamme tulkkauspalveluita eri viranomaisille, kuten maahanmuuttovirasto, vastaanottokeskukset, poliisi, käräjäoikeudet ja sosiaalitoimisto. Lisäksi tarjoamme palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille.  


Tulkkauspalveluita tarjoamme seuraavilla kielillä: Albania, Amhara, arabia, armenia, azer, bahdini, bengali, bosnia, bulgaria, burma, dari, englanti, espanja, farsi, gagauz, heprea, hindi, hollanti, italia, japani, kantoninkiina, karen, katalaani, kayah, kazakki, khmer, kinyaruanda, kirgiisi, korea, kreikka, kreoli, kroatia, kurdi, kurmanzi, lao, latvia, liettua, liivi, lingala, makedonia, mandariinikiina, somalia, mandinka, mari, montenegro, nepali, norja, oromo, pashtu, persia, portugali, punjabi, puola, ranska, romania,ruotsi, saame, saksa, serbia, serbokroatia, slovakki, slovenia, sorani, swahili, tadzikki, tamili, tanska, thai, tigrinja, tsekki, turkki, turkmeeni, uiguuri, ukraina, unkari, urdu, uzbekki, venäjä, vietnam, viittomakieli, viro, wolofTeemme myös virallisia käännöstöitä. Käännämme virallisia dokumentteja ja asiakirjoja, kuten opiskelu- ja työtodistuksia, terveydentilaan liittyviä lausuntoja tai oikeuden päätöksiä. Käännöstöissä toimimme samoilla kielillä kuin tulkkauksissa. Auktorisoituja kääntäjiä on mm arabia, englanti, espanja, hindi, italia, ranska, ruotsi, urdu sekä tanska.